Επικοινωνία | Home

Τα πρώτα μου τραγούδια τα έγραψα το 1971-72, στα χρόνια του γυμνασίου, στην Κομοτηνή. Σχεδόν κάθε βράδυ με το φίλο μου Γιώργο Κυρατζόγλου παίζαμε και δοκιμάζαμε καινούργια τραγούδια. Το συγκρότημα το λέγαμε Ροβοάμ. Τα πιό πολλά τα ηχογραφούσαμε τότε σε ένα φορητό κασσετόφωνο, για να μήν τα ξεχάσουμε.

Το 1973 κατέβηκα στην Αθήνα, στην Αρχιτεκτονική Σχολή. Στη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων, συνέχισα να γράφω τραγούδια, πιο αραιά όμως τότε αφού πέρα από τη σχολή καινούργια ενδιαφέροντα (φωτογραφία, εκτυπώσεις, κινηματογραφικές ταινίες σούπερ 8), ήθελαν το χρόνο τους.

Το 1981-82, ήρθε ο στρατός και μια μετάθεση στην Κομοτηνή ήταν η αφορμή για καινούργιες μουσικές περιπέτειες παρέα και πάλι με το Γιώργο Κυρατζόγλου.

Μετά το στρατό, επέστρεψα στην Αθήνα και άνοιξα το συνΕΝΑ, ένα μουσικό μπαράκι. Μαζί με το Γιώργο Κούκιο και το Βαγγέλη Πέππα, φτιάξαμε τους "Οκτάνα".Παίζαμε κομμάτια του Κούκιου και δικάμου.

Όταν το 1984 έκλεισα το μπαράκι, ο Γιώργος με το Βαγγέλη φτιάξανε τους "Morel" (μαζί με Νίκο Σιδηροκαστρίτη και Μιχάλη Βερναρδάκη), ενώ εγώ έφτιαξα το studio συνΕΝΑ . . . .