Επικοινωνία | Home

Γεννήθηκα στη Κομοτηνή, το 1956. Στα χρόνια του γυμνασίου, μαθαίνοντας κιθάρα, έγραψα τα πρώτα μου τραγούδια. Τα παίζαμε και τα ηχογραφούσαμε με το φίλο μου το Γιώργο Κυρατζόγλου. Αμέτρητα τραγούδια...

Στην Αθήνα βρέθηκα το 1973-74 για σπουδές στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο όπου το 1980 τελείωσα την Αρχιτεκτονική σχολή. Σαν φοιτητές, πολλές ώρες για φωτογραφία, σκοτεινό θάλαμο, εκτυπώσεις, κινηματογραφικές ταινίες σούπερ 8 (με τον Δημήτρη Μήλιο) και πολλή τζάζ (με το Ντίνο Αποστόλου). Μετά την εμπειρία του στρατού, έφτιαξα (με τη βοήθεια πολλών καλών φίλων) το συνΕΝΑ.

Το συνΕΝΑ ήταν ένα μουσικό κλάμπ, όπου ακούγαμε και παίζαμε κυρίως μουσική τζάζ. Στο διάστημα αυτό 1982-84, γνώρισα πολλούς μουσικούς (Βαγγέλης Πέππας, Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Γιώργος Κούκιος, Πάνος Γκέκας, Γιώργος Μακρής .........) μπήκα για τα καλά στο χώρο της μουσικής και έγραψα μιά σειρά από τραγούδια που έμμελε να κυκλοφορήσουν σε δίσκο αργότερα. Κλείνοντας το κλάμπ αποφασίσαμε με το Γιώργο Μακρή να φτιάξουμε ένα στούντιο ηχογραφήσεων. Το καινούργιο συνΕΝΑ.

Το στούντιο συνΕΝΑ δημιουργήθηκε το 1984 με τη βοήθεια του Ντίνου Αποστόλου (ακούραστος φίλος από την εποχή του Πολυτεχνείου μέχρι σήμερα). Το 1986 κυκλοφόρησε ένας προσωπικός μου δίσκος με τίτλο "Φύσα το καλάμι σου". Μέχρι το 1999, ηχογράφησα πάνω από 300 δίσκους, σε πολλούς από τους οποίους συμμετείχα και σαν μουσικός.

Παράλληλα από το 1994 μπαίνοντας στο χώρο των υπολογιστών, με κερδίζει η τρισδιάστατη σχεδίαση και σε συνεργασία με το Δημήτρη Μήλιο, δημιουργούμε μια σειρά από παρουσιάσεις με φωτορεαλισμό και βίντεο για τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Αθήνας.

Ταυτόχρονα εξειδικεύομαι στη χρήση ειδικών μουσικών προγραμμάτων για ηχογράφηση σε υπολογιστές καθώς και αρχιτεκτονικών μελετών ακουστικής χώρων.